Aanpak

Www fugazzi be interieurarchitect oeselgem villa fugazzi inrichting modern interieur architect parket tijdloos natuursteen renovatie waregem keuken leefruimte living haardwand 12

Fugazzi is een jong, dynamisch team van interieurarchitecten en spatial designers. Spatial Design is zoveel meer dan interieurdesign alleen! Wij bieden jou een totaalconcept aan. Want alle ruimtes waarover u beschikt, ja, zelfs tot buiten, verdienen evenveel aandacht.

Fugazzi is er zowel voor particulieren als voor professionelen. 3D-visualisatie is daarbij een grote troef. Particulieren lopen als het ware door hun toekomstige droomhuis. Voor professionelen zoals bouwpromotoren, immokantoren, architecten…, is 3D-visualisatie een ontegensprekelijke meerwaarde bij het ontvouwen van plannen voor cliënten.

Fugazzi is het team bij uitstek voor het verwezenlijken van jouw dromen. Een totaal renovatie van een oude woning, een volledige nieuwbouw, een poolhouse, uw horecazaak of burelen… Fugazzi staat voor je klaar!

Fugazzi werkt samen met een op elkaar ingewerkt team van meubelmakers, elektriciens, loodgieters, schilders, schrijnwerkers…. Via ons kan je ook beroep doen op hun professionele ervaring en deskundigheid.

Fugazzi maakt jouw dromen werkelijkheid!

Contacteer ons voor meer uitleg over onze aanpak.