Aanpak

Www fugazzi be interieurarchitect oeselgem villa fugazzi inrichting modern interieur architect parket tijdloos natuursteen renovatie waregem keuken leefruimte living haardwand 12

Fugazzi is een dynamisch team van interieurarchitecten en spatial designers. Spatial Design is zoveel meer dan interieurarchitectuur alleen! Wij bieden jou een totaalconcept aan. Want alle ruimtes waarover u beschikt, ja, zelfs tot buiten, verdienen evenveel aandacht.

Fugazzi is er zowel voor particulieren als voor professionelen. 3D-visualisatie is daarbij onze grote troef. Particulieren lopen als het ware door hun toekomstige droomhuis, bedrijfsleiders en zelfstandigen door hun zaak…

Fugazzi is het team bij uitstek voor het verwezenlijken van jouw dromen. Een totaalrenovatie van een oude woning, een volledige nieuwbouw, een poolhouse, uw horecazaak of burelen… Fugazzi staat voor je klaar!

1. Eerste meeting:

We starten steeds met een vrijblijvend gesprek om te luisteren naar jullie wensen en noden. Bij een renovatie komen we graag eens langs ter plaatse, voor een nieuwbouw of poolhouse spreken we meestal bij ons op de toonzaal af.

2. Ontwerp van uw project:

Bij een overeenkomst gaan we over tot het maken van het 2D | 3D ontwerp. Het eerste voorstel doen we bij ons op kantoor waar we ook materialen en documentatie kunnen tonen.

Op basis van uw opmerkingen zetten wij het ontwerp op punt en werken we de plannen af.

3. Uitvoering van het project:

Wij kunnen u volledig ontzorgen, of bijstaan in regie, dit staat de klant vrij. Fugazzi werkt al meer dan 10 jaar samen met een op elkaar ingewerkt team van meubelmakers, elektriciens, loodgieters, schilders, schrijnwerkers…. Via ons kan je ook beroep doen op hun professionele ervaring en deskundigheid.

We zorgen voor de opmaak van bestekken en prijsaanvragen, van de planning die u altijd online kan volgen. We gaan met u naar toonzalen op zoek naar de juiste materialen en producten. Gaan op regelmatige tijdstippen op werfbezoek en maken de werfverslagen die de aannemers en bouwheer ten alle tijde op de hoogte moeten houden.

Fugazzi maakt jouw dromen werkelijkheid!

Contacteer ons voor meer uitleg over onze aanpak.